gototopgototop

Doet het pijn?

Dit is voor velen de belangrijkste vraag. Pijnloos piercen bestaat niet, daarom gebruiken wij verdovende spray. Dit wil niet zeggen dat je dan niks meer voelt maar dat het prikje minder pijnlijk is dan een spuitje van de dokter.

 

Hoe groot is de kans op infecties?

Bij ons nihil omdat we 100% steriel werken met eenmalig gebruik van naalden en handschoenen. De instrumenten worden na gebruik gesteriliseerd en we gebruiken alleen de allerbeste (dit wil zeggen nikkelvrije) piercing sieraden.

 

Wat zijn de mogelijkheden in piercing sieraden?

De keuze van het materiaal is heel belangrijk omdat het geen allergische reacties mag geven. Daarom gebruikt Wild-Side voor het plaatsen van een nieuwe piercing alleen 18 Krt. goud, Niobium, Titanium of hoogwaardig chirurgisch staal. Afhankelijk van de piercing en het individuele lichaam wordt een sieraad gekozen dat comfortabel is en een snelle genezing bevorderd. Voor diegenen die eens wat anders willen, hebben wij een groot assortiment piercing sieraden op voorraad.

 

Hoelang duurt de genezing?

Tussen de twee weken en zes maanden, afhankelijk van de plaats van de piercing. Het belangrijkste is natuurlijk een goede persoonlijke hygiëne. Na de behandeling krijgt de klant van ons gedetailleerde instructies en verzorgingsproducten voor de nazorg mee naar huis (dit is in de prijs inbegrepen)
Als onze aanwijzingen worden opgevolgd is de kans op infecties minimaal.
Mochten er toch vragen of problemen zijn dan staan wij altijd klaar om hulp of advies te geven.

 

Tijdelijk verwijderen van de piercing.

Wat te doen bij zwangerschap, ziekenhuisopname of solliciteren naar een baan waar piercings niet geaccepteerd worden?
Ja, dan moet de piercing er tijdelijk uit. Maar ook daar hebben wij een goede oplossing voor zodat het gaatje toch behouden blijft.